Mijn Bedrijfsarts blijft innoveren.

Om aan de vraag van mijn klanten om een Preventief Medisch Onderzoek (PMO) voor alle medewerkers te voldoen heb ik een vragenlijst PMO, inclusief PSA vragen ontwikkeld.

Ik heb hiervoor gebruik gemaakt van:

  • De Leidraad Preventief Medisch Onderzoek van Werkenden zoals die door de NVAB in samenwerking met het Coronel Instituut van het VUmc is ontwikkeld en
  • De vragen over de Psycho Sociale Arbeidsbelasting uit de Handreiking PSA van de Stichting van de Arbeid.

Het PMO onderzoek start met de vragenlijst. Als de medewerker die invult krijg deze direct online feedback op zijn gezondheid, zijn werkvermogen en de mentale weerbaarheid. Je kunt de vragenlijst uitproberen via onderstaande link.

https://www.formdesk.com/MijnBedrijfsarts/PMOvragenlijst2019

Aan het einde van de vragenlijst kun je verschillende opties toevoegen. Je kunt de medewerker uitnodigen om deel te nemen aan een gezondheidsonderzoek, -voor een gesprek met jou als bedrijfsarts, of doorverwijzen naar Stivoro voor stoppen met roken of een Cursus Mindfulness etc. Ook kun je een PDF toevoegen met bijvoorbeeld een labformulier, de medewerker kan dan zelf bloed laten prikken en jij hebt alle gegevens paraat op je preventieve spreekuur.

Mogelijk krijg ook jij vanuit je klanten vragen voor het uitvoeren van een Preventief Medisch Onderzoek, inclusief PSA enquête.

In dat geval kun jij ook deze lijst gebruiken.

Ik kan de lijst aanpassen aan jouw wensen en die van je klanten. Denk aan functie-namen, locaties, logo's, extra vragen etc.

De respons kan ik in jouw mailbox laten uitkomen of die van een assistent.

Laat het me weten via het contactformulier of de ingevulde enquête als je interesse is gewekt.

Mijn Bedrijfsarts | mijnbedrijfsarts@pmbi.nl